A Pinch of Jo: hoe nu verder?

Toen ik drie jaar geleden met A Pinch of Jo begon was ik een zoekende millennial die mogelijk op korte termijn naar het buitenland zou verhuizen. Nu ben ik nog steeds diezelfde zoekende millennial. Maar ben ik ook moeder van twee kiddos (klinkt nog steeds zo raar!) en hebben we een koophuis in Nederland. Wij gaan voorlopig nergens heen. Waar ik voorheen schreef over boeken, zelfstandig ondernemerschap, angsten en poes Buttons, is mijn leven nu heel anders. Natuurlijk zullen die onderwerpen nog steeds de revue passeren, en dan vooral Buttekop, maar mijn leven heeft simpel gezegd een flinke ommezwaai gemaakt. Ik kan er niet meer omheen: ik heb twee kinderen en zal daar ook veel over gaan schrijven. 

Nee, A Pinch of Jo wordt geen mamablog, maar zal wel een speciale sectie krijgen. Nu zijn mijn lezers gelukkig veelal van mijn leeftijd en hebben veel al kinderen of een kinderwens. En wie dat niet heeft (vast ook veel!), heeft hier ongetwijfeld (hoop ik) ook nog steeds genoeg te zoeken. Ik voel veel inspiratie als het gaat om schrijven over zwangerschap, moederschap, het hebben van een tweeling en hoeveelheid geld die daaraan wordt uitgegeven. Daarom kan ik niet anders dan enigszins ‘rebranden’. Hoe weet ik nog niet. Ik heb eraan gedacht om een losse blog hiervan te maken, maar dat vond ik toch net iets teveel van het goede. Alsof ik daar tijd voor heb ;-). Naast straks beginnen met werk, onderhouden van Miss Petite, mijn relatie levende houden en natuurlijk twee kinderen levend houden, maken dat ik opzich niet veel tijd heb voor andere dingen. Hoe graag ik ook een extra blog wil beginnen, moet ik dat niet doen. 

Dus ja, er gaat het een en ander veranderen. Zodra ik meer weet, zal ik er uiteraard over schrijven!

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 3 Comments
  1. Anna schreef:

    Ik ben heel benieuwd! Verstandig dat je geen aparte blog gaat beginnen, dat is echt heel tijdrovend!

  2. Giovanna Jansen schreef:

    Logisch dat de inhoud van je blog zal veranderen nu je leven totaal anders is. Ben benieuwd hoe je het gaat doen. En ik ben het met Anna eens dat het heel verstandig is om er niet nog een andere blog bij te nemen.

  3. Alina schreef:

    kort maar zeer onderhoudend om te lezen! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *