[:nl]Birthday Wish List | Dit MOT ik hebben![:en]Birthday Wish List | This is what I WANT![:]

[:nl]Over een dikke week ben ik jarig. Ja, geloof het of niet (ik geloof het wel), ik word 32. Twee jaar geleden vond ik dat drietje in mijn leeftijd verschrikkelijk, maar nu doet het me gelukkig niet zoveel meer. Alleen die klapperende eierstokken hè, da’s wel een dingetje. Maar goed, los daarvan, ook bijna 32-jarigen hebben verlanglijstjes. Want vergeet niet: je bent nooit te oud voor cadeautjes. En je bent vooral nooit te oud voor hebberig worden in de weken voorafgaand aan je verjaardag. Kijkend naar mijn lijst zou je bijna denken dat ik blogger ben. Hmmmm. Birthday wish list

50 mm lens

Iets wat ik al heel lang wil is een 50 mm lens. Zodra ik de verjaardagscentjes van mijn ouders binnen heb, ga ik ‘m eindelijk kopen! Heb wel zo’n megading waar je ook prima vage achtergronden mee kunt creëren, maar daarvoor moet je meteen 100 meter afstand nemen van je te fotograferen object. Niet handig.

Tripod

En gelijk ook een afstandsbediening. Want a) dan kan ik professionele selfies maken voor mijn blog. En wie wil dat nu niet. En b) hopelijk worden mijn foto’s daar wat mooier van. Maar met een 50 mm lens erbij moet dat goedkomen! Wie heeft nog meer een afstandsbediening en is dat fijn?

Instax

Een roze of een blauwe. Lijkt me gewoon zo leuk voor feestjes, random leuke momenten en op reis. Heerlijk old skool en dan hoef ik niet altijd maar mijn dikke cameratas mee te slepen naar alle belangrijke dingen. Oké, deed ik al niet echt (want lui), maar toch.

Sidenote: voor iemand die fotograferen helemaal niet zo leuk vindt, wil ik verdacht veel fotografiespulletjes…

Letterboard

Omdat dat leuk staat in huis én omdat je er leuke foto’s voor op Instagram en de blog kunt maken. Zo simpel is het ook wel weer. En kijk hoe leuk deze groene is! Cutie!

Wishlist

 

Babe, you got this werkboek

Over dromen, ambities en talenten. Ik hoop dat dit boek mijn hoofd iets rustiger maakt en een overzicht geeft van wat ik nu eigenlijk precies wil. Wat ik het belangrijkste vind en wat ik misschien een beetje moet loslaten. Soms overstroom ik gewoon en weet ik niet meer waar ik het moet zoeken en zo’n werkboek helpt dit op te lossen. Hoop ik dan.

Making sense of affiliate marketing

Ja, dit mag geen verrassing zijn. Ik moet en zal snappen hoe die prut werkt. En daarom ga ik binnenkort aan de cursus beginnen. Dit is meer een verjaardagscadeautje aan mezelf. Moet ook gebeuren hè. Als iemand jou dingen gunt, dan ben jij het wel. Zeg dat maar eens tegen jezelf. Werkt echt.

Eurgh, ik heb nog nooit zo’n korte blog geschreven! Dat heeft denk ik deels te maken met wat ik hierboven zeg. Mijn hoofd is een beetje vol van alle dingen van de afgelopen maand en ik heb heel even geen ruimte voor andere dingen. Denk dat ik me na dit weekend alweer een stuk rustiger voel, omdat ik vanaf komende week ook weer een normaal ritme heb, geen autozorgen meer heb, geen ochtendafspraken bij de Fiat-dealer meer heb en geen belastingzooi meer hoef te doen. PLUS het is hartstikke mooi weer en ik wil mijn hoofd wat zon en vitamientjes D gunnen. Fijn weekend iedereen, hopelijk hebben jullie een hele fijne Bevrijdingsdag en tot maandag!

Wat staat ((nog) steeds)) op jouw wishlist? 

[:en] 

Wishlist

 

[:]

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 10 Comments
 1. Maaike schreef:

  Een afstandbediening lijkt mij reuze handig! Ik heb er geen maar ik gebruik wel vaak de zelfontspanner. Zo’n AB is natuurlijk veel handiger, scheelt heen en weer lopen! Ik zet m ook op mijn lijstje voor oktober 🙂

 2. Romy schreef:

  Zo’n afstandsbediening lijkt mij ook ideaal en van die 50mm-lens ga je absoluut geen spijt krijgen! Ik ben heel benieuwd wat je uiteindelijk voor je verjaardag krijgt. Hopelijk heb je lekker kunnen genieten van het weer vandaag en voel je je snel weer een stuk rustiger in je hoofd! ♥

 3. Evelyn schreef:

  Ik ben verliefd op mijn statief een afstandbediening zou ook goed van pas komen! Ik heb zelf ook een keer gekeken naar 50mm lens, lijkt mij ook super tof!

 4. Shirley schreef:

  Als iedereen aan zichzelf denkt, wordt er aan iedereen gedacht. Dat geldt zeker voor verjaardagscadeaus vind ik. Fijn dat al je Fiat-afspraken enzo achter de rug zijn. Nu hopelijk tijd voor een wat rustiger ritme. Enne, waar zijn de affiliatelinks in je artikel?

 5. Irene schreef:

  Tof lijstje! Ik wil ook graag een Instax. Staat ook op mijn Day Zero Project dat ik er één MOET kopen tegen 2020. Haha 😀 Maar ik denk niet dat het zo lang gaat duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *