A Pinch of Jo blog

A Pinch of Jo: een blog over moederschap combineren met werken en meer

Het is inmiddels bijna een jaar geleden dat ik het aankondigde: A Pinch of Jo gooit het roer om. Een jaar geleden wist ik nog niet precies hoe, wat en waar. Maar na een flinke brainstormsessie met mezelf, ben ik eruit. A Pinch of Jo is geen millennial lifestyle blog meer. Het is een blog over een tweelingmama die alle balletjes in de lucht probeert te houden. En dat vooral thuis. De blognaam vind ik nog steeds bij mij passen, want ik geef nog steeds een pinch van mening ;-), maar het wordt in een ander jasje gestoken. Wat betekent dit allemaal precies?

Allereerst ga ik een grote schoonmaak houden. Alle blogs die niet meer bij me passen of toch niet goed gelezen worden, gooi ik eruit. Ik heb de afgelopen jaren toch aardig wat blogs eruit weten te persen en inmiddels weet ik wat bij me past en wat niet meer.

Andere secties

Dan: de secties worden anders. Waar ik eerst lifestyle, personal, health en career (of iets dergelijks / lekker in het Engels) had, blijven lifestyle en personal wel bestaan maar komen daar andere secties bij. Moederschap, moederschap en werken, tips voor mama’s, en misschien nog wel meer. Waar ga ik dan over schrijven? Nou over etende baby’s, slapende baby’s (of eigenlijk niet slapende baby’s ;-)), twin things, tips over avondeten én over alles wat maar met werken en ouderschap te maken heeft. Bijvoorbeeld: moeders die fulltime voor hun kindje willen zorgen maar ook een inkomen willen. En nog veel meer. Ik stroom echt over van de ideeën.

Ik snap het heel goed als dit betekent dat jij niet meer op mijn blog komt. Maar het is niet anders. Ik voelde me niet meer geroepen om te schrijven waar ik eerder over schreef. Ik haal er niet zo veel plezier meer uit. En nu ik een hele lading nieuwe blogs heb geschreven over mijn nieuwe richting, voel ik hernieuwde energie. Om het bloggen een nieuw leven in te roepen. Ik hoop dat je dat begrijpt. En ik hoop dat je soms toch nog langskomt. Zou ik gezellig vinden. Maar zo niet, dan snap ik dat ook! Lieve lezer die na het lezen van dit bericht niet meer besluit terug te komen: dankjewel voor alles <3. 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 6 Comments
  1. Irene schreef:

    Ik blijf! 😀

  2. Laetitia schreef:

    Welkom terug! Zo fijn om weer een blog van je te lezen. Wat heerlijk dat je de richting gevonden hebt die je hernieuwde schrijfinspiratie en energie geeft! Ik ben jaloers maar vooral ontzettend benieuwd naar wat je ons allemaal gaat vertellen! XXX

  3. Saskia schreef:

    Oh ik blijf hier zeker meelezen! <3(ook al was ik geen mama geweest 😉 )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *