Dit keek ik afgelopen tijd op Netflix en Amazon Prime

Dit keek ik afgelopen tijd op Netflix en Amazon Prime

Er was een tijd (klinkt alsof het heel lang geleden is, maar isniezo), dat we niet zoveel tijd hadden om te Netflixen en Primen. Pas sinds de we onze avonden weer terug hebben, kijken we weer wat vaker. En wat geniet ik daarvan. Een stukje van ons oude leven dat weer terug is. Sommige series kijken Iván en ik samen en sommige kijk ik heerlijk alleen. Dit is wat ik de afgelopen tijd keek:

Never Have I Ever (Netflix)

Ik begon hier een beetje twijfelachtig aan omdat ik bang was dat het echt een tienerserie zou zijn, maar ik had het fout. Echt mijn nieuwe favoriete komedieserie. En hoe kan het ook anders met Mindy Kaling als bedenker (The Mindy Project is een van mijn favoriete series ooit). Ik heb gelachen, gehuild en oprecht meegeleefd. Plus, de voice-over is oud-tennisser John McEnroe, en dat klinkt heel random maar dat is het niet. En dat maakt het nog leuker. Aanrader dus. 

Nine Perfect Strangers (Amazon Prime)

Een paar jaar geleden las ik het boek van Liane Moriarty en nu is er dus een serie van gemaakt. Eerlijk is eerlijk: het was even inkomen, maar uiteindelijk was zelfs Iván om en keken we het samen. Goede (en leuke!) acteurs, goed verhaal en af en toe best verrassend. Geen slechte verfilming, vind ik. 

Sex Education (Netflix)

Zo leuk dat het derde seizoen er eindelijk is. Was helemaal vergeten hoe leuk Sex Education eigenlijk is. Weer een heel ander seizoen, maar niet minder leuk. We hebben weer veel gelachen.

This is Us (Amazon Prime)

This is Us met Mandy Moore en Milo Ventimiglia keek ik al een tijdje (wat wil je met vier seizoenen), maar vorige maand keek ik het laatste beschikbare seizoen (S5, waar blijf je?). Toen ik eenmaal klaar was wilde ik eigenlijk niets anders kijken. Ik voelde me schuldig en wilde alleen maar meer This is Us, haha. Dus dat zegt wel genoeg over hoe goed ik de serie vind. Het is oprecht dé serie van deze tijd, is mijn bescheiden mening. Goede en heel relevante verhaallijnen, goede acteurs, grappig, maar ook verdrietig en soms boosmakend. Van alles wat.

Good Girls (Netflix) 

Het laatste seizoen vonden wij wat tegenvallen. Een beetje te veel van hetzelfde, wat ons betreft. En het einde….nou ja, daar zal ik niets over zeggen. Natuurlijk. Eerst vonden we het heel jammer dat de serie niet verlengd werd, maar nu is het eigenlijk wel goed zo. 

La Casa de Papel (Netflix) 

Wow, weer een seizoen waar je vol in de actie begint en volop ermee eindigt. Er gaat continu adrenaline door je heen omdat het spannend blijft. Zo’n goede serie. En de enige Spaanse serie die ik kijk, dus draagt een mini beetje bij aan m’n (niet bestaande) Spaans skills. 

Op mijn kijklijst (watchlist 🙄) staat echt nog heel veel, maar ik wil graag beginnen met The Bold Type, Ginny & Georgia, You of misschien wel Modern Love op Amazon… 

Welke serie raad jij aan? 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 3 Comments
  1. Lilian schreef:

    Dank voor de tips, we we hebben net Netflix opgezegd en zijn begonnen met Prime. Ga eens kijken naar je aanraders. Ik kijk nu The Bold Type, ook zeker vermakelijk.

  2. Saskia schreef:

    Ik ben klaar met Lucifer (huilen) en begonnen met Love on the Spectrum en zit echt te genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *