Vrouwen Instagram

5 hilarische vrouwen om te volgen op Instagram

Natuurlijk, Instagram is er voor de mooie plaatjes. En de verhalen achter die mooie plaatjes. Maar soms is een klein beetje humor ook wel op zijn plek. Vijf vrouwen in mijn feed zorgen bij mij toch echt dagelijks voor een glimlach op m’n gezicht. De één om haar sarcasme, de ander om haar scherpe commentaar en weer een ander omdat ze gewoon lekker zichzellufff is. En omdat ik graag wil dat anderen met mij meelachen, deel ik vandaag de Instagram accounts van vijf vrouwen die gewoon écht heel grappig zijn. Vijf hilarische Instagramsters, if you will.

Lize Korpershoek: katten & soms more

Euh, als je haar Samensmelting met kat Dirk en poes Dennie nog niet hebt gezien, dan mis je echt wat. Eerst was het Lize en Dirk. En toen was het ineens Lize, Dirk en Dennie. En ze wil heel graag dat Dirk en Dennie elkaar aardig gaan vinden, maar dat schiet nog niet erg op. Ze doet van alles om ervoor te zorgen dat Dirk iets minder opdringerig is en Dennie iets minder bang, zelfs oliën komen eraan te pas.

Naast dat Lize enorm grappig is, houdt ze oprecht heel erg veel van haar katten en dat spat van het beeldscherm af.

Ze maakt hilarische filmpjes met haar beestjes en voorziet deze ook van de gepaste spannende muziek. Heerlijk om te volgen, ook zonder Samensmelting.

@denieeeeeeeeeee

@dirkieeeeeeeeeee

Angel Raterman: grof, goor en lomp (op een goede manier)

Voor al je commentaar op Boer Zoekt Vrouw en First Dates. Maar ook voor eerlijkheid en het grappige kunnen zien in niet-grappige dingen. Zo knap. En dan heeft ze ook nog eens een bos haar waar je u tegen zegt. Al kon ik echt maar één honderdste daarvan lenen, dan zou mijn bosje plots zooo vol zijn. En soms is ze gewoon goor. Lomp. En goor. Vind ik leuk. (Bedoel, alleen al haar bio 🙌)

Algemene link, want haar Stories/filmpjes zijn het leukste aan haar hele Insta:

Angels insta 

Liesbeth Rasker: Disco, reizen en leuk

Net als Lize, heeft Liesbeth een eigen account voor haar poes Disco gemaakt. Disco is hilarisch en Liesbeth ook. Ze komt altijd zo lekker nuchter over terwijl ze de mooiste plekjes van de wereld ziet. Maar posts van thuis vind ik altijd het leukst. Oh,en soms draagt ze ook hele mooie jurken. En mooie verkansiekiekjes. 

Bethany Ciotola: sarcastische jongensmama

Issie weerrrrr…de vreemde eend in de bijt. Bethany is de enige niet-Nederlandse in de lijst, maar tegelijkertijd ook niet minder leuk. Ze is moeder van drie kinderen en één van de meest sarcastische mensen ooit. Haar Instagram Stories zijn soms hilarisch. En enorm eerlijk. Als moeder van drie jongetjes schrijft ze heerlijk eerlijk over haar ervaringen als jongensmama, maar omdat ze weet-ik-niet-hoeveel volgers heeft, krijgt ze soms stevige kritiek te verduren. En dat deelt ze gewoon & geeft op haar beurt haar ongezouten mening daarover.

Bethany is leuk voor moeders en niet-moeders (zoals ik. Goh). Zelfs als je niet van kinderen houdt, is het gewoon een leuke vrouw om te volgen. Bloedjemooi ook, trouwens. En dus sarcastisch (beste eigenschap in een mens, vind ik). 

Chantal Janzen: duh

Gevalletje duh. Maar toch. Chantal is net weer moeder geworden en laat, net als Bethany, op een humoristische manier echte moederschap zien. Ze maakt het niet mooier dan het is. En buiten dat is ze gewoon droog. En neemt ze zichzelf niet te serieus. Bedoel…

 

View this post on Instagram

 

Monday

A post shared by Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) on

Welke hilarische vrouw volg jij op Instagram?

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 9 Comments
 1. Romy schreef:

  Chantal Janzen vind ik ook hilarisch! Ik las laatst in een artikel (volgens mij op NSMBL) dat ze zelfs op een hilarische manier reageert op haar stiefzoon die reacties achterlaat onder haar foto’s. Ik vind haar zo lekker droog! Wat een leuk lijstje zo trouwens! Een paar andere accounts ga ik ook zeker eens bekijken.
  Trouwens, als je Chantal Janzen op Instagram leuk vindt, kun je het account van Nicolette Kluiver misschien ook wel waarderen. Ik vind haar account zo heerlijk ontnuchterend. Ze plaatst een mix van glamourfoto’s van zichzelf en foto’s waarop bijvoorbeeld haar kinderen met haar lipstick aan de haal gegaan zijn of foto’s van te grappige lunches voor haar kinderen.

 2. Darina schreef:

  Leuk lijstje. Chantal Janzen en Liesbeth Rasker vind ik ook zo hilarisch en volg ze graag.

 3. Leuk lijstje ! Chantal Janzen volg ik ook, blijf het een heerlijk mens vinden. Ik ga zeker eens kijken naar de andere aanraders. Thanks voor het delen !

 4. Ilona Wielinga schreef:

  Leuk artikel! Ik volg zelf vol liefde o.a. Celeste Barber, vind het heerlijk hoe zij foto’s en video’s van grote influencers ‘namaakt’.

 5. Jenn schreef:

  Leuke tips! Ik vind Celeste Barber erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *