Kerstpyjama Hunkemöller

Wishlist: 5x de ultieme chilloutfit (+kerstpyjama)

Ik hield er altijd al van om thuis mijn jeans uit te doen en te vervangen voor een joggingbroek, maar sinds ik thuiswerk doe ik dat nog veel vaker. Waarom ook niet? Ik hoef toch nergens heen! Mijn vriend vind het ook heerlijk om in het weekend in zijn kloffie rond te lopen en zodoende zitten we beiden op de zaterdagmiddag weleens heerlijk te chillen in ons meest ontspannen outfit. Boekje erbij, kopje thee, dekentje en natuurlijk…el gato (ofwel de kat die in geen enkele blogpost mag ontbreken). Het is weer eens tijd om mijn relax-kledingkast te updaten, want mijn oude kloffies vallen zo onderhand bijna uit elkaar. Ze zitten nog steeds heel lekker hoor, maar je moet er ook goed blijven uitzien, toch? Daarom vandaag mijn wishlist met 5 ultieme chill (-en slaap)outfits van Hunkemöller. Kijk en droom mee (it’s so fluffyyyy!).

Onesie your life moet je het proberen

Onesie 39,99 euro

Ik heb nog nooit een onesie gehad. Allereerst omdat ik nooit mooie exemplaren tegenkom en ten tweede omdat ik niet weet hoe ik er makkelijk mee naar het toilet ga. Maar kijk hoe leuk deze is! Niet te gek, geen hobbezak en met een superleuk patroontje. Sorry als je een onesiehater bent, maar deze is te leuk om niet in dit lijstje te zetten. En als mijn lijf nou daadwerkelijk de juiste proporties had, was deze waarschijnlijk allang in mijn bezit geweest (omschrijving lichaam: klein meisje met lange kleine-meisjes-benen en een kort bovenlijf).

Liefde voor deze pyjama

Jacket 22,99 euro|| Broek 22,99 euro

Ik slaap normaal gesproken in jurkjes en tover mezelf in het weekend vervolgens vaak om tot echte slob, inclusief complete mismatch en alles daaromheen. Hoe lekker zou het zijn als ik gewoon uit bed kan rollen om daarna in dezelfde outfit op de bank te ploffen? En dan ook nog in stijl? Dat ik daadwerkelijk match in plaats van roze met groen combineer? (Zo ziet mijn slaapkamer bij mijn ouders er overigens ook uit. Vreselijk.)

I wish dat ik deze had

Sweater 24,99 ||Sweatpants 24,99 euro

De trui was laatst helaas niet in mijn maat, maar hij was zo lekker warm toen ik ‘m paste. En die broek erbij zit ongetwijfeld heel relaxt. Het is een beetje een korte trui, dus als je het irritant vindt om je buik te laten zien als je een keukenkastje opent: vooral niet kopen. Maar als je dat niet erg vindt en vooral hierin wil bankhangen: dan zit deze trui zo lekker. Ideaal voor de zondagmiddag.

Schattig printje, vooral de broek

Top 17,99 euro || Broek 22,99 euro

Ik voel me nooit echt aangetrokken tot het normale (wacht maar tot je mijn kledingkast ziet. Dan weet je pas wat normaal is), maar deze pyjama is toch wel heel erg schattig. Volgens mij zit deze broek heel lekker (niet te strak) en heb je het ’s nachts vooral niet te warm (die eeuwige strijd tussen te warm en te koud moet ook eens ophouden). Plus, kijk eens naar dat schattige strikje!

Voor als je voor op en top comfort gaat

Sweater 22,99 euro || Pyjamabroek 14,99 euro

Deze broek paste ik laatst ook (ben niet zo rijk dat ik alles maar in één keer kan kopen), en hij was zo lekker zacht. Zoooo zacht. Maar ik wist niet zo goed waarmee ik het kon combineren. Hiermee dus. Ik denk dat deze combinatie misschien wel het meest comfortabel is van allemaal. Alles bedekt, lekker warm en winterproof. Alles aan deze outfit is superfluffy. Ik bedoel, kijk nou naar de slippers. Die ik overigens nooit aan zou doen, vooral omdat mijn voeten het altijd koud hebben. 

Mijn enige echte kerstchilloutfit

Normaal gesproken kom ik alleen in de Hunkemöller voor ondergoed en slaapjurkjes. Maar die jurkjes zijn op een gegeven moment wel koud hoor, zo in de winter. Daarom ging ik laatst naar de Hunkemöller voor een echte pyjamaset. Ik heb losse pyjamabroeken en losse shirts, maar geen echte sets. Dus ik liep daar naar binnen en zag…Kerst. Het hele eerste stuk van de winkel was rood gekleurd. Nou, toen wist ik het al, Johanne gaat met een kerstoutfit naar huis. En ja hoor, zo geschiedde.

Het was moeilijk kiezen, dat wel, want er was zoveel fluffyness en zachtheid (zie alle bovenstaande items die nog op mijn wensenlijst staan), maar ik moest echt nog in de kerstsfeer komen en dat deed ik door dit heerlijk relaxte (en kom op, grappige) ensemble te kopen. Mijn ouders zien me straks aankomen met het kerstdiner ;-). Nee hoor, grapje. Maar reken er maar op dat ik alle dagen eromheen niets anders draag dan dit:

Kerstpyjama Hunkemöller

Sja, ik heb geen blogwaardig huis en ik heb geen blogwaardige spullen, dus Canva is mijn vriend! Oh, en mijn haar is een zooitje. Maar ja, da’s het echte leven en ik was mijn haar niet iedere dag ;-).

Top 15,99 euro || Pyjamabroek 19.99 euro

Dus, in welke kleren ontspan (en slaap) jij het liefst? 

*Dit artikel is een gesponsord artikel

Article by Johanne

Hi, my name is Johanne. I'm almost 32 years old and I keep thinking about what I really want in life. A quarter life crisis, if you will. On my blog, you'll read more about the dilemma's where us (twenty-year-olds and) thirty-year-olds think about, about lifestyle en probably also about my cat.

This Article Has 10 Comments
 1. Shirley schreef:

  Leuke chilloutfits. Ik slaap in te erge dingen, flanellen pyjama’s met lelijke prints en ik heb zelfs een fleece pyjama. Mijn vriend is er minder enthousiast over. Over mijn kleding draag ik thuis vaak een fluffy badjas.
  Shirley onlangs geplaatst…Een dag in VallettaMy Profile

 2. Darina schreef:

  Mooie relax outfits! Ik verkleed me ook altijd als ik thuis kom. Het liefst draag ik dan mijn sweatpants met een vest. Heerlijk 🙂
  Darina onlangs geplaatst…10 Redenen Waarom ik van Amsterdam HoudMy Profile

 3. Romy schreef:

  Wat een leuke pyjama heb je uitgekozen! Ik vind juist dat je superleuk op de foto staat 🙂 Ook de andere chilloutfits zien er heerlijk uit. Mijn voorkeur gaat toch uit naar de laatste lekker fluffy outfit. Zelf sliep ik altijd in dikke fluffy pyjama’s, maar inmiddels draag ik vrij simpele pyjama’s met een shirtje en een bijpassende pyjamabroek. Ik doe hard mijn best om de kinderlijke printjes iets vaker te laten liggen en dat lukt steeds iets beter, haha.
  Romy onlangs geplaatst…Unsuccessful adulting? | 10x Niet zo volwassen aan mij!My Profile

 4. Loes schreef:

  Ahh ik vind je eigen chilloutfit ook mega leuk eigenlijk! Mijn kerstchilloutfit bestaat meestal uit een jeans en kersttrui, niet erg spannend dus.
  Loes onlangs geplaatst…Beauty Battle – Real Techniques vs. Etos make-up sponsMy Profile

 5. Superleuk! Ik heb echt veel onesies, haha, en ik slaap ook echt in die dingen. Gelukkig bestaat er bij mij niet iets als ‘te warm’, haha! Alleen ’s ochtends wel echt héél vervelend als je dat heerlijk warme ding helemaal moet uitdoen op de wc 😉
  Sam – singlereadytomingle onlangs geplaatst…Rambo’s double standardsMy Profile

 6. Terryn Winfield schreef:

  Thanks for being real with us! I love your Text Santa shirt, that is one I need to get, lol. Times have changed, huh?

 7. marleen schreef:

  Oh ik wil dat dit gewoon in de mode komt en dat ik dit elke dag naar mijn werk aan mag! :’)
  marleen onlangs geplaatst…Gehaktbrood met spek uit de oven – RECEPTMy Profile

 8. Yay for honesty! I thought I was the only one who didn’t get the bathroom functionality or lack there of — for the onesie! I think the same thing with these “bodysuits” that I have seen are “in style” now. I’m all about comfy clothes. Love that text santa sweatshirt! My kinda scare tactic lol. Love this

 9. Lindsay schreef:

  Loooooooove the recommendations. I’m eyeing the light pink one that is super long! (Most comfortable person ever). Totally me!

 10. Danielle schreef:

  Such fun pjs!! I love the I’ll text Santa one!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge