Kerstpyjama Hunkemöller

[:nl]Wishlist: 5x de ultieme chilloutfit (+kerstpyjama) [:en]Wishlist: 5x the ultimate chill outfit (+ Christmas pajamas)[:]

[:nl]

Ik hield er altijd al van om thuis mijn jeans uit te doen en te vervangen voor een joggingbroek, maar sinds ik thuiswerk doe ik dat nog veel vaker. Waarom ook niet? Ik hoef toch nergens heen! Mijn vriend vind het ook heerlijk om in het weekend in zijn kloffie rond te lopen en zodoende zitten we beiden op de zaterdagmiddag weleens heerlijk te chillen in ons meest ontspannen outfit. Boekje erbij, kopje thee, dekentje en natuurlijk…el gato (ofwel de kat die in geen enkele blogpost mag ontbreken). Het is weer eens tijd om mijn relax-kledingkast te updaten, want mijn oude kloffies vallen zo onderhand bijna uit elkaar. Ze zitten nog steeds heel lekker hoor, maar je moet er ook goed blijven uitzien, toch? Daarom vandaag mijn wishlist met 5 ultieme chill (-en slaap)outfits van Hunkemöller. Kijk en droom mee (it’s so fluffyyyy!).

Onesie your life moet je het proberen

Onesie 39,99 euro

Ik heb nog nooit een onesie gehad. Allereerst omdat ik nooit mooie exemplaren tegenkom en ten tweede omdat ik niet weet hoe ik er makkelijk mee naar het toilet ga. Maar kijk hoe leuk deze is! Niet te gek, geen hobbezak en met een superleuk patroontje. Sorry als je een onesiehater bent, maar deze is te leuk om niet in dit lijstje te zetten. En als mijn lijf nou daadwerkelijk de juiste proporties had, was deze waarschijnlijk allang in mijn bezit geweest (omschrijving lichaam: klein meisje met lange kleine-meisjes-benen en een kort bovenlijf).

Liefde voor deze pyjama

Jacket 22,99 euro|| Broek 22,99 euro

Ik slaap normaal gesproken in jurkjes en tover mezelf in het weekend vervolgens vaak om tot echte slob, inclusief complete mismatch en alles daaromheen. Hoe lekker zou het zijn als ik gewoon uit bed kan rollen om daarna in dezelfde outfit op de bank te ploffen? En dan ook nog in stijl? Dat ik daadwerkelijk match in plaats van roze met groen combineer? (Zo ziet mijn slaapkamer bij mijn ouders er overigens ook uit. Vreselijk.)

I wish dat ik deze had

Sweater 24,99 ||Sweatpants 24,99 euro

De trui was laatst helaas niet in mijn maat, maar hij was zo lekker warm toen ik ‘m paste. En die broek erbij zit ongetwijfeld heel relaxt. Het is een beetje een korte trui, dus als je het irritant vindt om je buik te laten zien als je een keukenkastje opent: vooral niet kopen. Maar als je dat niet erg vindt en vooral hierin wil bankhangen: dan zit deze trui zo lekker. Ideaal voor de zondagmiddag.

Schattig printje, vooral de broek

Top 17,99 euro || Broek 22,99 euro

Ik voel me nooit echt aangetrokken tot het normale (wacht maar tot je mijn kledingkast ziet. Dan weet je pas wat normaal is), maar deze pyjama is toch wel heel erg schattig. Volgens mij zit deze broek heel lekker (niet te strak) en heb je het ‘s nachts vooral niet te warm (die eeuwige strijd tussen te warm en te koud moet ook eens ophouden). Plus, kijk eens naar dat schattige strikje!

Voor als je voor op en top comfort gaat

Sweater 22,99 euro || Pyjamabroek 14,99 euro

Deze broek paste ik laatst ook (ben niet zo rijk dat ik alles maar in één keer kan kopen), en hij was zo lekker zacht. Zoooo zacht. Maar ik wist niet zo goed waarmee ik het kon combineren. Hiermee dus. Ik denk dat deze combinatie misschien wel het meest comfortabel is van allemaal. Alles bedekt, lekker warm en winterproof. Alles aan deze outfit is superfluffy. Ik bedoel, kijk nou naar de slippers. Die ik overigens nooit aan zou doen, vooral omdat mijn voeten het altijd koud hebben. 

Mijn enige echte kerstchilloutfit

Normaal gesproken kom ik alleen in de Hunkemöller voor ondergoed en slaapjurkjes. Maar die jurkjes zijn op een gegeven moment wel koud hoor, zo in de winter. Daarom ging ik laatst naar de Hunkemöller voor een echte pyjamaset. Ik heb losse pyjamabroeken en losse shirts, maar geen echte sets. Dus ik liep daar naar binnen en zag…Kerst. Het hele eerste stuk van de winkel was rood gekleurd. Nou, toen wist ik het al, Johanne gaat met een kerstoutfit naar huis. En ja hoor, zo geschiedde.

Het was moeilijk kiezen, dat wel, want er was zoveel fluffyness en zachtheid (zie alle bovenstaande items die nog op mijn wensenlijst staan), maar ik moest echt nog in de kerstsfeer komen en dat deed ik door dit heerlijk relaxte (en kom op, grappige) ensemble te kopen. Mijn ouders zien me straks aankomen met het kerstdiner ;-). Nee hoor, grapje. Maar reken er maar op dat ik alle dagen eromheen niets anders draag dan dit:

Kerstpyjama Hunkemöller

Sja, ik heb geen blogwaardig huis en ik heb geen blogwaardige spullen, dus Canva is mijn vriend! Oh, en mijn haar is een zooitje. Maar ja, da’s het echte leven en ik was mijn haar niet iedere dag ;-).

Top 15,99 euro || Pyjamabroek 19.99 euro

Dus, in welke kleren ontspan (en slaap) jij het liefst? 

*Dit artikel is een gesponsord artikel

[:en]I looove to come home after a long day, take off my pants and change into something more comfortable. Since I’ve been working from home I do that waaaay more often than I should. On the other hand, why not? I have nowhere else to be! In the weekends my boyfriend also loves to wear his comfiest clothes, so on Saturdays and Sundays, we’re usually both on the couch relaxing it up in our bestest (yes) chill outfits. With a book, a cup of tea, a blanket, and… the ever-present el gato (also known as the cat that makes an appearance in every blog post). But it’s time to update my ‘chill outfit closet’ because my current (and old) attire is somewhat falling apart. They’re still comfy AF, but you need to look good too, right? So here’s my wishlist with 5 ultimate Hunkemöller chill outfits. So dreamy!

Onesie your life you gotta try this 

Germany 41,99 euro || UK 35 GBP || Spain 42,99 euro || Denmark 349.99 DKK

Never ever in my life have I worn a onesie. The most important reason for that is that I doubt the functionality when I have to go to the bathroom. Also, I never actually find one(sie)s that I actually like. But look how cute this one is! Not too crazy (I mean, have you seen those Minions onesies?), not too baglike and it has a fun pattern. I’m sorry if you’re a onesie hater, but I couldn’t resist putting this one on the list. And if my body actually had the right measurements, I probably would have bought this one already (I’m petite with long petite legs and a short upper body).

Nothing but love for these pajamas

Blouse: Germany 23,99 euro || UK 20 GBP || Spain 24,99 euro || Denmark 229.99 DKK

Pants: Germany 23,99 euro || UK 20 GBP || Spain 24,99 euro || Denmark 229.99 DKK

I usually sleep in dresses and change out of them in the weekend to look like a complete slob. Including a complete mismatch and everything else that is wrong with it. How cool would it be if I could actually roll out of bed and move on to the couch in the same outfit? In style? And actually be matching instead of combining green with pink? (That’s how my bedroom at my parents’ house looks. Horrible.)

I wish I had these

Sweater: Germany 26,99 euro || UK 22,50 GBP || Spain 27,99 euro || Denmark 239.99 DKK

Sweatpants: Germany 26,99 euro || UK 22,50 GBP || Spain 27,99 euro || Denmark239.99 DKK

I tried on the sweater the other day, but unfortunately, it wasn’t available in my size. But you have to know this: it’s so nice and warm. And I can only imagine how comfy the sweatpants that go along with it are. It’s a little short (even for me) so if you get annoyed easily when your stomach is showing: don’t buy it. But if you don’t really mind that and you’re just planning on wearing it on the couch (or you’re very proud of your stomach), then this sweater is perfect. Ideal for a Sunday afternoon.

Cute print, especially the pants

Top: Germany 18,99 euro || UK 16 GBP || Spain 19,99 euro || Denmark 169,99 DKK

Jersey pants: Germany 23,99 euro || UK 20 GBP || Spain 24,99 euro || Denmark 229,99 DKK

I’m never that attracted to the ‘normal’ (wait until you see my closet though, then you’ll finally know what normal is), but this outfit is so cute. I think these pants will be so comfortable (not too tight) and during the night you won’t be too warm (the eternal battle between being too warm or too cold has to stop at some point). Plus, look at that cute bow!

For when you want to be the most comfortable person ever

Long fleece sweater: Germany 23,99 euro || UK 20 GBP || Spain 24,99 euro || Denmark 229,99 DKK

Fleece pyjama pants: Germany 15,99 euro || UK 14 GBP || Spain 17,99 euro || Denmark 149,99 DKK

The other day I tried on these pants too (I’m not that rich, I can’t buy everything) and it was so soft. Soooo soft. I didn’t really know how to combine it though. With this apparently. I think this combination is the most comfortable…ever. Everything is covered, you’re warm and it’s totally winter proof. Everything about this outfit is super fluffy (It’s so fluffy, I’m gonna die!). I mean, look at these slippers. Don’t think I’ll ever wear them though, my feet are always cold.

My one and only Christmas outfit

Kerstpyjama Hunkemöller

I don’t have a blog worthy house (lots of moves), and I don’t have blog-worthy items so Canva is my friend! Oh, and my hair’s a mess. Hello, real life!

Top: Germany 16,99 euro || UK 15 GBP || Spain 17,99 euro || Denmark 159.99 DKK

Pants: Germany 21,99 euro || UK 18 GBP || Spain 22,99 euro || Denmark 199,99 DKK

Normally I go to Hunkemölller to buy nightgowns (more like dresses actually) and underwear. But those dresses do actually get cold during the night (she says after spending a decade sleeping in nothing but dresses). So I decided to buy an actual set of pajamas. I have separate pajama pants and shirts, but nothing that actually goes together. So I walked into the Hunkemöller store and saw…Christmas. The whole first part of the store was covered in red. Right then and there I knew: Johanne is going home with an entire Christmas outfit. And so it happened.

It was a difficult decision, because of all the fluffiness and softness (see everything above), but I really needed to get into the Christmas spirit and I did that by buying this chill (and come on, funny) ensemble. My parents will die when I arrive in this for Christmas dinner ;-). No, just kidding. But you can count on it that I will be wearing this every day for the next weeks.

So, what do you prefer to relax in?

*This is a sponsored post

[:]

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 10 Comments
 1. Shirley schreef:

  Leuke chilloutfits. Ik slaap in te erge dingen, flanellen pyjama’s met lelijke prints en ik heb zelfs een fleece pyjama. Mijn vriend is er minder enthousiast over. Over mijn kleding draag ik thuis vaak een fluffy badjas.

 2. Darina schreef:

  Mooie relax outfits! Ik verkleed me ook altijd als ik thuis kom. Het liefst draag ik dan mijn sweatpants met een vest. Heerlijk 🙂

 3. Romy schreef:

  Wat een leuke pyjama heb je uitgekozen! Ik vind juist dat je superleuk op de foto staat 🙂 Ook de andere chilloutfits zien er heerlijk uit. Mijn voorkeur gaat toch uit naar de laatste lekker fluffy outfit. Zelf sliep ik altijd in dikke fluffy pyjama’s, maar inmiddels draag ik vrij simpele pyjama’s met een shirtje en een bijpassende pyjamabroek. Ik doe hard mijn best om de kinderlijke printjes iets vaker te laten liggen en dat lukt steeds iets beter, haha.

 4. Loes schreef:

  Ahh ik vind je eigen chilloutfit ook mega leuk eigenlijk! Mijn kerstchilloutfit bestaat meestal uit een jeans en kersttrui, niet erg spannend dus.

 5. Superleuk! Ik heb echt veel onesies, haha, en ik slaap ook echt in die dingen. Gelukkig bestaat er bij mij niet iets als ‘te warm’, haha! Alleen ‘s ochtends wel echt héél vervelend als je dat heerlijk warme ding helemaal moet uitdoen op de wc 😉

 6. Terryn Winfield schreef:

  Thanks for being real with us! I love your Text Santa shirt, that is one I need to get, lol. Times have changed, huh?

 7. marleen schreef:

  Oh ik wil dat dit gewoon in de mode komt en dat ik dit elke dag naar mijn werk aan mag! :’)

 8. Yay for honesty! I thought I was the only one who didn’t get the bathroom functionality or lack there of — for the onesie! I think the same thing with these “bodysuits” that I have seen are “in style” now. I’m all about comfy clothes. Love that text santa sweatshirt! My kinda scare tactic lol. Love this

 9. Lindsay schreef:

  Loooooooove the recommendations. I’m eyeing the light pink one that is super long! (Most comfortable person ever). Totally me!

 10. Danielle schreef:

  Such fun pjs!! I love the I’ll text Santa one!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *