Maandelijkse aankopen 4

Maandelijkse aankopen #4: dit kocht ik in november

Niets zo confronterend als een maandelijks overzicht van je aankopen. Dus ik heb eens niet zo veel impulsaankopen gedaan (2) en meer weloverwogen aankopen (2). Houd ik dan eindelijk eens geld over? Nee, want ik loop financieel weer eens achter de feiten aan. Maar goed, dat is een ander verhaal. Dit kocht ik afgelopen maand. 

Too Good To Go van Esso tankstation 

Van de Esso? Ja, van de Esso. Ze hebben hier een heel uitgebreide Too Good To Go tas met gezonde en ongezonde dingen en ik ben daar helemaal oké mee. Dus ik haalde begin november zo’n tas op met vijf bakjes fruit die nog dezelfde dag op moesten (heb ik alsnog prima kunnen verspreiden over een paar dagen), een reep pure chocolade, een wrap met pulled pork (ook de volgende dag nog prima) en een salade met quinoa die het prima deed bij het avondeten. Ohja, en zo’n Goedemorgen drankje van Vifit. Dus, helemaal blij mee! En helemaal niet ongezond!

Boek: The Time Traveler’s Wife 

Voor de boekenclub met mijn lieve vriendinnetjes en dus een noodzakelijke aankoop, haha. Ik lees tegenwoordig best veel via mijn e-reader, maar vind het heerlijk om fysieke boeken te kopen. Ben ook heel blij met deze papieren versie, want op het begin moest ik af en toe terugbladeren om te kijken of ik het wel volgde. En dat is met een boek-boek toch nét iets makkelijker. 

Structuurjunkie Planner 

Ik ben met zo veel dingen tegelijk bezig, waardoor ik uiteindelijk niet écht met iets bezig ben. Bovengenoemde vriendinnen hadden al een Structuurjunkie Planner in huis en ik voelde me dus geïnspireerd om dat ook eens te proberen. En ik vind het leuk. Het is nog even wennen om volgens een planning te leven, maar dat levert me meer op dan mijn eeuwige ad hoc leven. 

Donut- en wafelvorm voor in de oven

Het is nog steeds een uitdaging om de boys goed te laten ontbijten, dus iedere kans die ik heb, maak ik ‘s ochtends een voedzaam en lekker ontbijtje. Op Instagram en Pinterest heb ik miljoen recepten opgeslagen, waar ook wel eens een wafel en donut (gezonde) in voorkomt. Dus toen ik de siliconen wafelvorm en donutvorm op bol.com zag, kocht ik ze maar meteen. En ja hoor, twee dagen later meteen mee aan de slag gegaan en kleine James vrat zich scheel aan gezonde, fruitwafels.

En ja, ik heb ook nog een Sinterklaascadeautje gekocht voor mijn lootje! Maar dat zeg ik hier niet 😉

*Er zitten een paar affiliate links verstopt in het artikel 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 7 Comments
 1. Saskia schreef:

  Leuke aankoopjes. Ik koop juist geen fysieke boeken meer, eerst maar eens gaan lezen wat ik nog heb staan :’)Oh en tof die wafelvorm… Wil het toch eens gaan maken dus deze is op m’n kerstlijstje gegaan. Dank dus voor de tip! Heb je nog een lekker (makkelijk) recept ervoor? Toch wel leuk wat meer te variëren.

 2. Geke schreef:

  Ik vind het stuk voor stuk best verantwoorde aankopen :)Maar vervelend dat de financiën niet zijn wat het zou moeten zijn. Hopelijk komt er snel beterschap in.Hier was het een beetje schandalig afgelopen maand… pfoe, die black friday… me toch wel wat teveel laten verleiden. Een beetje kleding (ook voor mijn man) en wat juweeltjes, een paar dvd’s, poets- en wasmiddel bij Big Green Smile,… en dan ging het strijkijzer ook nog stuk en aangezien ik dat niet kan missen… maar dat was eigenlijk al een aankoop in december. Wel een mooie korting, de helft van de prijs tegenover Coolblue.

 3. Irene schreef:

  Vind dit altijd tof om te zien! Je hebt wel nuttige dingen gekocht vind ik 🙂 Mijn Sturctuurjunkie planner ligt ondertussen al een tijdje stof te vergaren maar ik ga ‘m denk ik in 2022 ook weer wat vaker gebruiken.

 4. Giovanna Jansen schreef:

  Wat een leuke aankopen, en wat goed dat Esso ook mee doet met To Good To Go.

 5. Ilona Wielinga schreef:

  Wat een fijn lijstje. Is er van the time travelers wife ook niet een verfilming? Komt me zo bekend voor. Alhoewel ik zelf ook veel lees haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *