Nieuwe boeken lente

Nieuwe boeken om te lezen deze lente

Ik kijk enorm uit naar de lente. Niet omdat het dan eindelijk langer licht en (hopelijk) warmer is, ook omdat er veel leuke boeken uitkomen. Boeken die je lekker in het zonnetje kunt lezen, of vanachter het raam waar het zonnetje naar binnen schijnt. Of gewoon ‘s avonds in bed, want dat is altijd hét moment om te lezen, niet? Dit zijn 6 boeken waar ik zin in heb deze lente en wellicht jij ook. 

Happy Place – Emily Henry (25 april)

Happy Place van Emily Henry komt uit op 25 april en gaat over een stel dat uit elkaar is maar doet alsof ze dat niet zijn. Ze gaan namelijk op hun jaarlijkse vakantie met vrienden (en het vakantiehuisje wordt verkocht) en ze kunnen het niet over hun hart verkrijgen om de harten van hun vrienden te breken. Gaat dat wel goed? 

Yours Truly – Abby Jimenez (11 april)

In Yours Truly maakt arts Briana Ortiz een scheiding door, heeft haar broer een donornier nodig en raakt ze haar promotie kwijt aan die vervelende mannelijke arts. En dan schrijft hij haar een brief en ineens verandert alles… 

Alleen al hoe de omschrijving is geschreven op Goodreads vertelt mij dat dit wel een lekker boek móet worden.

Death of a Bookseller – Alice Slater (27 april)

Roach, een vrouw die in een boekenwinkel werkt, is een echte loner, is gék is op true crime en heeft geen zin om vrienden te maken. Immers, ze heeft haar boeken, podcast en slak als huisdier. En dan komt Laura in de boekenwinkel werken. Een vrouw die al snel iedereens favoriete verkoper is. Roach vermoedt dat er meer duisternis in haar zit dan ze laat zien en is meer dan bereid om Laura’s leven te infiltreren. 

Death of a Bookseller klinkt als genieten.

What Happened to Ruthy Ramirez – Claire Jimenez (7 maart)

In What happened  to Ruthy Ramirez ontdekt een Puerto Ricaanse familie dat hun langverloren zus Ruthy mogelijk nog leeft en in een reality tv-show zit. Ze willen haar opzoeken en terug naar huis brengen. 

Oké verhaal is echt heel kort door de bocht, maar alleen al deze twee zinnen maken dat ik mega benieuwd ben naar het boek. Een veel betere omschrijving vind je toch altijd op Goodreads.

VenCo – Cherie Dimaline (7 februari)

Een millennial genaamd Lucky St. James woont samen met haar oma. Maar voor hoe lang nog? Ze hoort dat ze haar appartement wordt uitgezet. Maar ineens middenin de nacht, roept iets of iemand haar. Ineens vindt ze een zilveren lepel met het woord SALEM. En in Salem woont Myrna Good. Zij zoekt Lucky en werkt voor een duister bedrijf genaamd  VenCo. VenCo heeft een netwerk aan heksen in Noord-Amerika en Lucky heeft voorouders met inheemse (indigenous – beter woord) achtergrond. Maar wat haar connectie is met dat bedrijf? Dat weet ze niet. Een gevaarlijke roadtrip volgt.

Atlas: The story of Pa Salt – Lucinda Riley (11 mei)

Voor iedereen die de Seven Sisters/Zeven Zussen-reeks heeft gelezen weet dat ieder boek over een van de zeven zussen gaat. Het achtste en laatste boek vertelt echter het verhaal van Pa Salt. Een verhaal waar denk ik iedereen die de boeken heeft gelezen wel op zit te wachten. Het boek is mede geschreven door Lucinda Rileys zoon Harry Whittaker. Ik zit zelf op boek 4/5 , maar ben wel érg benieuwd naar dit boek. Gewoon omdat Pa Salt mogelijk nog de grootste mysterie is.

Naar welk nieuw boek kijk jij enorm uit? 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 2 Comments
  1. Irene schreef:

    Stuk voor stuk nieuwe boeken voor mij maar ik ga ze bijna allemaal op mijn leeslijstje zetten. Lijken me super fijne boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *