Reading challenge 2022 update

Reading challenge 2022 update

Joh, ik zit in zo’n lekkere leesflow, dat ik voor de verandering eens een echte reading challenge update wil doen (of je het nou leuk vindt of niet). Ik ben niet per se iemand die zich aan haar doelstellingen kan houden en gelukkig heb ik mijn challenge voor dit jaar redelijk simpel gehouden in plaats van ‘deze 20 boeken moet ik dit jaar lezen’. Ik heb een klein lijstje gemaakt van boeken die ik echt wil lezen en de rest mag ik lekker freestylen. En nu heb ik een deel van mijn lijstje gelezen en een deel spontaan (of dankzij ons boekenclubje 😍) 

De kleine lijst die ik begin dit jaar opstelde:

 • A Million Things – Emily Spurr
 • The Midnight Library – Matt Haig  🖤🖤🖤🖤
 • Een steekje los – Iris ter Haar
 • All Your Perfects – Colleen Hoover 🖤🖤🖤🖤
 • The Seven Sisters #4, #5 – Lucinda Riley
 • Apples Never Fall – Liane Moriarty
 • The Five Love Languages – Gary Chapman
 • Did My Love Life Shrink in the Wash – Kristen Bailey (en dan ook de twee boeken die hiervoor horen, lijkt me)
 • The Maid – Nita Prose  🖤🖤🖤🖤
 • Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten (oud schoolgenootje – weet niet waarom ik dat nog weet want we kenden elkaar niet, maar vooruit) 🖤🖤 – niet uitgelezen
 • On a night like this – Lindsey Kelk
 • The Spanish Love Deception – Elena Armas 🖤🖤🖤

En deze boeken las ik los: 

Sorrow & Bliss – Meg Mason 🖤🖤🖤🖤🖤
Queen of Klutz – Samantha Garman 🖤🖤🖤🖤
Book Lovers – Emily Henry 🖤🖤🖤🖤
Verity – Colleen Hoover 🖤🖤🖤🖤🖤
You are a badass at making money  – Jen Sincero 🖤🖤🖤
The School for good mothers – Jessamine Chan 🖤🖤🖤
De Moedermaffia – Anita Terpstra 🖤🖤

Leesdoel 2022

Ik heb mezelf als doel gesteld om dit jaar 20 boeken te lezen. Vorig jaar haalde ik dat niet, maar dit jaar moet dat lukken. De teller staat immers al op 14! In de foto zie je mijn TBR-stapeltje (behalve Sorrow & Bliss dan). Hopelijk voor dit jaar & anders later. 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 1 Comment
 1. Irene schreef:

  Goed bezig met lezen!Ik heb van jouw lijstje alleen het boek van Matt Haig gelezen en Apples never fall. Vond ik beide ook heel leuk. Maar er staan er wel veel op waar ik curieus naar ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *