Reading challenge 2022

Deze boeken wil ik dit jaar sowieso lezen + reading challenge 2022

Sinds ongeveer een half jaar ben ik weer heerlijk aan het lezen. Ik ga lang niet zo snel als vroeger, maar ik ga. Ik lees. En ik geniet. Daar gaat het om. Niet om de snelheid. Het enige wat jammer is, is dat ik door gebrek aan tijd minder boeken kan lezen die ik heel graag nú wil lezen. Daardoor heb ik nog steeds een paar boeken die ik vorig jaar heb gekocht, voor dit jaar op mijn lijst gezet. Ik wil mezelf niet te veel vastpinnen aan de boeken die ik denk te gaan lezen, maar een to be read lijstje vind ik wel fijn. Dit is een klein lijstje van boeken die ik graag wil lezen, hopelijk worden het er meer. 

 • A Million Things – Emily Spurr
 • The Midnight Library – Matt Haig
 • Een steekje los – Iris ter Haar
 • All Your Perfects – Colleen Hoover
 • The Seven Sisters #4, #5 – Lucinda Riley
 • Apples Never Fall – Liane Moriarty
 • The Five Love Languages – Gary Chapman
 • Did My Love Life Shrink in the Wash – Kristen Bailey (en dan ook de twee boeken die hiervoor horen, lijkt me)
 • The Maid – Nita Prose (met de boekenclub aan het lezen!)
 • Manifesteren kun je leren – Willemijn Welten (oud schoolgenootje – weet niet waarom ik dat nog weet want we kenden elkaar niet, maar vooruit)
 • On a night like this – Lindsey Kelk
 • The Spanish Love Deception – Elena Armas

Een steekje los heb ik al een tijdje in huis, net als All Your Perfects. Op m’n e-reader staan The Spanish Love Deception, The Seven Sisters, A Million Things en The Midnight Library al klaar. Een goed begin is het halve werk, zullen we maar zeggen ;-). 

Leesdoel 2022

Ofwel mijn Goodreads Reading Challenge. Ik wil dit jaar 20 boeken lezen. Dat zijn er twee per maand minus vier (heyo, rekenwonder) boeken. Ik kan niet anders rekenen dan dit. Het is vast iets van 1,75 boek per maand. Maar dat zal allemaal wel. 20 boeken is hetzelfde doel als vorig jaar, maar vorig jaar heb ik het niet gehaald. En ik weet ook wel waarom. De eerste drie maanden van het jaar las ik welgeteld 1 boek. Nou, dan loop je gelijk al achter. Dat is dit jaar wel anders, nu al. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat ik voor de eerste keer in mijn leven mijn leesdoel haal. Eens moet de eerste keer zijn 😉.

Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in om veel boeken te lezen samen met mijn vriendinnen en alleen. Heb eindelijk het gevoel dat ik er echt tijd voor kan én wil maken. Dus. Zin in dit leesjaar! 

Welke boeken wil jij sowieso lezen binnenkort? 

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 2 Comments
 1. nicole schreef:

  Voor mijn filosofie leesgroepje moet ik een boek lezen dat Religieus atheïsme heet, en dat een verschrikking is. Daarnaast lees ik ook Leuke boeken. Nu ben ik bezig in een boek van Jane Shemilt.

 2. Saskia schreef:

  Succes met dit doel en geniet van het lezen! Zelf ook veel meer aan het doen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *