The Unsuccessful Adulting TAG

The Unsuccessful Adulting TAG

[:nl]Je kent het vast wel. Van die dagen waarop niets lukt, waarop je geen inspiratie hebt en je daarom het leven dus maar iets makkelijker moet maken. Vandaag is weer zo’n dag. Zoals ik weleens eerder heb gezegd, ben ik heel slecht in vooruit werken. Dit betekent dat ik over het algemeen slechts twee dagen (lees: twee avonden) heb om een artikel te schrijven. Nu kijk ik dus al twee dagen lang naar mijn inspiratielijst en niets spreekt mij aan. Wanneer ik aan een onderwerp begin, kom ik niet verder dan een inleiding. Dus ik laat het vandaag even liggen en doe een TAG. Ook wel weer eens leuk. En in het kader van het onderwerp van mijn blog is hier de Unsuccessful Adulting TAG. Vast al een miljoen keer door andere bloggers gedaan, maar hij past hier perfect! In de tussentijd adem ik een paar keer heel diep in en uit en dan heb ik mijn inspiratie vast snel weer op de rails.

Wat is het meest onvolwassen eten dat je de afgelopen week hebt gegeten?

Vorige week hebben we pizza gegeten, maar dat was ook direct het enige ‘onvolwassene”, Ha, zo erg ben ik helemaal niet! Maar ik denk dat het echte onvolwassene er nog aankomt. Een tripje naar de McDonalds misschien? Ik werk er namelijk ongeveer naast.

Hoe vaak ga je vóór 22:00 uur naar bed?

Ahum, doordeweeks altijd. Mijn vriend en ik werken allebei ongeveer een uur bij ons huis vandaan, dus we moeten vroeg op. De eerste wekker gaat al om 5.30. En omdat ik altijd acht uur slaap wil hebben, liggen we vaker wel dan niet voor tien uur op bed. Stiekem slapen we dan nog niet altijd hoor. En dan bedoel ik dat we nog even lezen of met onze telefoon bezig zijn of wat dan ook he ;-).

Wat is het laatste kinderprogramma dat je hebt gekeken?

Oei, geen idee eigenlijk! Ik kijk geen tv meer. Alleen Netflix en daar kan ik kiezen wat ik wil kijken. Als ik een kinderprogramma moest kiezen zou het Spongebob Squarepants zijn!

Wat is het laatste dat je bent vergeten?

Ik vergeet dagelijks wel iets. Gisteravond nog: ik moest naar de winkel en kwam er op de parkeerplaats achter dat ik mijn pinpas was vergeten. Gelukkig had ik mijn credit card wel mee, dus pinde ik bij een pinautomaat even wat geld, zodat ik niet hoefde te pinnen in de Appie. Grote kans dat dat niet zou werken namelijk. Kom ik bij de kassa, probeer ik alsnog te pinnen met mijn credit card. En als dat niet lukt begin ik alweer scenario’s te bedenken over hoe ik zo snel mogelijk naar huis kan om mijn pinpas op te halen. TERWIJL IK GELD IN MIJN ZAK HAD. Een minuutje later begon dat gelukkig te dagen.

Ben je wel eens in je pyjama naar buiten geweest?

Ik draag geen pyjama’s, maar jurkjes. Dus in die jurkjes niet nee. Wel ga ik regelmatig in mijn Marvel broek en chilltrui naar buiten om even snel naar de Mac te gaan of boodschappen te doen. Het lijkt alsof ik heel vaak naar de McDonalds ga he? Dat is waar en ook niet waar.

Wat is je meest ranzige gewoonte?

Als ik gestresst ben krab ik heel veel aan mijn voorhoofd. Dat doe ik ook al sinds mijn tienerjaren. Niet heel charmant. Verder kan ik denk ik heel vaak oncharmant zijn, maar echt ranzig denk ik niet? Ik laat de vaat wel eens aankoeken? En ik ben niet zo goed in opruimen? En ik kan supermegadikke vette boeren laten, maar doe het niet. Alleen als ik bij mijn broertjes ben.

Hoeveel enkele sokken heb je in je kast/la liggen?

Hahaha, dat is elke dag weer een struggle. Ik telde er vanmorgen in ieder geval tien. Maar er zijn vast meer eenzame sokken. Ik heb al een tijdje mijn sokkenla niet opgeruimd, dus wie weet wat ik er allemaal zal vinden.

Welke lelijke emoji gebruik je wel eens?

Wat zijn lelijke emoji’s? Ik gebruik de poep-emoji weleens en de clown-emoji (ja dat vind ik lelijk). Verder vind ik ze allemaal wel tof eigenlijk.

Wat is je meest nerderige eigenschap?

Oei, nerderig. Vroeger mocht je me denk ik een meganerd noemen. Maar dat valt tegenwoordig wel mee. Ik heb denk ik een beetje nerderige (maar altijd sarcastische) humor soms. En ik denk dat mijn liefde voor Marvelfilms ook wel nerdy te noemen is. Of mijn uitgebreide kennis over Hollywood: acteurs, actrices, films en series.

Marvel - Iron man

Wanneer is voor het laatste het eten dat je kookte mislukt? Wat was het?

Ik laat regelmatig de rijst te zompig worden, maar de laatste keer dat echt iets mislukte is alweer lang geleden.

Welke tik komt bij je naar boven als je je ongemakkelijk voelt?

Ik ga aan mijn nagels pulken of ik krab of mijn voorhoofd of ik ga gewoon heel zenuwachtig en onnatuurlijk bewegen. Niet echt een tik, maar wel irritant!

Wat was de laatste rekening die je “verstopte”?

Vast die van de Belastingdienst. (Hoi Belastingdienst, geen zorgen, ik heb uiteindelijk wel betaald hoor!)

Goed, overmorgen ben ik weer back in business hoor. Dan gaan we weer met serieuze millennialzaken aan de slag. Vanavond vroeg op bed (doe je al muts!) en uitkijken naar een heerlijk vrije donderdag.

Trouwens, voel jij ook wel eens alsof je helemaal nog niet klaar bent om volwassen te zijn? 

[:en]Some days nothing seems to work out and you have zero inspiration. You know what I’m talking about, right? On those days you just have to make life a little easier. Today’s the day. As I’ve said before, I usually don’t work ahead. Just because I can’t. My mind is too restless. That means that I only have to days (to nights actually) to write an article. So, I’ve been staring at my list filled with inspirational articles and nothing speaks to me. When  I start with a subject a can maybe push out an intro, but nothing more. That’s why I’ll let it rest today and do TAG instead. Fun too, right? And looking at the subject of my blog, I think the Unsuccessful Adulting TAG is perfect.

What’s the most immature thing you ate last week?

I think last week we ate pizza. Not very immature, but unhealthy yes. I think the immature stuff will come this week. I’ll probably make a trip to the McDonalds? That’s what you get when you work next to one of the restaurants…

How often do you go to bed before ten?

Ahem, every day during the week. My boyfriend and I both work an hour away from our home, so we have to get up early. The first alarm goes of at 5.30. And because I really want to get 8 hours of sleep, we often lie in bed before ten. We don’t always sleep before ten though. And with that I mean that we read a little or Facebook and Instagram for a while. 😉

What’s the last kid’s program you saw?

I have no idea! I barely watch tv anymore, since the remote broke. We just turn on Netflix once in a while and there you choose whatever you want to see, of course. But if I had to choose a program it would definitely be Spongebob!

What’s the last thing you forgot?

Every day I forget something. Just last night I went to the store and on the parking lot, I realized I didn’t bring my pin. Luckily I had my credit card with me, so I pinned some money at an ATM, so I didn’t have to use as a pin in the store (there are still a lot of places in the Netherlands where you can’t pay with credit card). When I arrive at the cash register, I try to pin anyway. Knowing very well, that I couldn’t. But I forgot. So I started to get scared and think of ways to get home as soon as possible to get my pin. ALL THE WHILE I HAD MONEY IN MY POCKET FOR THIS EXACT REASON. A minute later that realization came, and I paid with cash. All’s well that ends well…

 Did you ever go outside in your pajamas?

I don’t wear pajamas but dresses. So no, I never went outside in my dresses. But I do regularly go to the store or to McDonald’s in my Marvel pants and my wide sweater. Now it looks like I go to McDonald’s a lot, doesn’t it? It’s true, but also a lie.

What’s your most disgusting habit?

When I’m stressed a scratch my forehead. I’ve been doing that since I was a teenager. Not very charming. I think I can be very uncharming, but disgusting? No. I’m not very good at cleaning? If that counts as disgusting. Oh, and! I can burp really really really loud, but I don’t. Except for when I’m with my brothers.

How many single socks do you have in your drawer?

Haha, this is a daily struggle for me. This morning I counted at least ten. But there are probably more lonely socks out there. I didn’t clean my sock drawer for a while now, so who knows what’s out there!

Which ugly emojis do you use?

I don’t know what ugly emojis are? I use the poop emoji and the clown emoji sometimes (yes, that one is ugly to me). I love all the others.

What’s your most nerdy quality?

Uhm, nerdy, nerdy. Let me think. I think that when I was younger you really could’ve called me a mega nerd. But I’ve seemed to slow down on that subject a little ;-). I think my humor is a little nerdy (and always sarcastic). And I think my love of Marvel movies could be called nerdy. Or my extensive knowledge about Hollywood: actors, actresses, movies, shows.

Marvel - Iron man

When was the last time your dinner failed? And what was it?

I regularly mess up the rice by making it too mushy, but the last time something really failed? I can’t seem to remember.

What kind of tics do you have when you feel awkward?

I start plucking on my nails or I scratch my forehead or all of my movements will just be weird and not natural. Not really a tic, but annoying!

What was the last bill you hid?

Probably the one from the Dutch IRS (Hi Dutch IRS, don’t worry.eventually I paid!)

Okay, in two days I’ll be back in business. Back to all things millennial. Tonight I’ll go to bed early (I know I always do, you don’t have to tell me that) and wait for our free Thursday to arrive.

By the way, do ever feel like you don’t want to adult yet? 

[:]

Article by Johanne

Hi, ik ben Johanne! Ik ben 35 jaar en moeder van een eeneiige tweeling. Axel en James zijn mijn licht en leven, maar ik ben natuurlijk meer dan alleen mama: ik hou van werken, bloggen, lezen, schrijven en heel af en toe sociaal doen. Hoe hou ik al die ballen in de lucht? Vaker niet dan wel, maar hey, soms gaat het ook goed!

This Article Has 12 Comments
 1. Shirley schreef:

  Ik voel me bijna altijd niet volwassen of klaar om volwassen te zijn. Wat goed dat je toch op tijd op bed gaat liggen. Ik weet natuurlijk niet hoe lang dat telefoongedeelte duurt 😉 Ik sta wat later op, tussen half 7 en 7 uur, maar de laatste tijd ga ik te vaak pas tussen 00 en 01 slapen. Hallo chronisch slaapgebrek, haha!

 2. Ayla schreef:

  Haha! Wat een leuke tag 🙂 Het valt wel mee met jouw onvolwassenheid zo te zien!

 3. Ik ben hetzelfde soort nerd, Marvel, yeah! En volwassen, mwah, ik heb twee kinderen, maar ik voel me vaak nog een puber. Ik doe volwassen, omdat het zo hoort, maar volwassen zijn… Ik voel het niet…

 4. Donna schreef:

  Wat een grappige tag! Ik ga hem van je overnemen als je het niet erg vindt!

 5. Romy schreef:

  Wat een onwijs leuke tag en heel herkenbaar, want ook ik voel me nog niet altijd even volwassen. Voor half twaalf naar bed gaan doe ik al jaren niet meer. Oeps! En die dikke boeren kan ik ook laten, maar die houd ik net als jij wel meestal netjes in 😉

  • Johanne schreef:

   Haha echt? Dat had ik nou helemaal niet achter je gezocht ;-). En wat knap dat je zo ‘laat’ naar bed gaat. Ik trek dat niet meer! Hoop dat je een fijne verjaardag hebt (gehad).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *