Four lifestyleblogs I love waking up with

[:nl]Vier lifestyleblogs waar ik graag mee wakker word[:en]Four lifestyle blogs I love waking up with [:]

[:nl]Haha, klinkt fout he? Deze titel. Maar zo bedoel ik het natuurlijk niet. Maar wat dan wel? Ditte: Ik ben niet iemand die meteen uit bed springt zodra de wekker gaat. Ik moet even rustig wakker worden en dat doe ik, zoals een echte millennial betaamt, door mijn telefoon erbij te pakken. Eerst even Instagram checken en dan ga ik snel naar Bloglovin’. Ik volg aardig wat bloggers, voornamelijk lifestylebloggers, maar er zijn er een paar die er voor mij echt uitspringen. Ze posten niet allemaal iedere dag, maar toch neem ik wel iedere dag een kijkje.

Vaker Vrolijk

Toen ik net begon met bloggen (twee maanden geleden, ik mag al bijna ‘vroegahhh’ zeggen) ontdekte ik de blog van Romy. Sindsdien neem ik eigenlijk iedere dag even een kijkje. Ik vind het allereerst heel erg knap hoe ze dagelijks een blog maakt waar het optimisme vanaf druipt. En dat bedoel ik positief. Heel positief. Hoewel ik er niet altijd aan toe kom om ‘s ochtends vroeg ‘mijn’ blogs te lezen, zorgt haar blog er wel voor dat mijn dagje een stukje positiever wordt. Op welk moment dan ook. Of onderwerpen geeft om over na te denken. Want tja, ik ben van mezelf een cynische sarcast, of andersom, en kan wel wat vrolijkheid gebruiken soms. Niet in mijn doen, maar zeker in mijn denken.

Trouwens, Romy’s Instagram is ook het volgen waard voor een dagelijkse portie supervrolijke afbeeldingen en notitieboekjes. Haar tic is misschien nog wel groter dan die van mij ;-).

Team Small Business

Kirsten van Team Small Business volg ik nog niet zo heel lang, maar vindt alles wat ze plaatst tot nu toe superinteressant. Ze speelt natuurlijk goed in op mijn behoefte aan informatie over ondernemen. Onbewust natuurlijk, want ja, ze blogt niet voor mij. Dat zou wat zijn. Boeken, ondernemerstips, bullet journalling, fotografie, en btw-aangifte (aaargh). Ze behandelt van alles! Heel erg fijn en leerzaam. Misschien niet mega-lifestyle, maar wegens haar persoonlijke benadering vind ik van wel ;-).

BentheBemelman.com

Benthe heeft een heerlijke rustige en minimalistische website. Zodra ik op haar blog beland word ik al kalm. En ook de onderwerpen zijn fijn en op een heel  rustgevend tempo geschreven. De onderwerpen die ze behandelt zijn logisch, maar tegelijkertijd heel origineel. Als je haar artikelen leest, snap je wat ik bedoel. Veel gaat ook over dingen waar wij millennials mee (moeten) leven, zoals mobiele telefoons, social media en het kantoorleven. Oh, en! Ze houdt een bullet journal bij, waarover ze wekelijks post. Superleuk.

2wmn.nl

2wmn is natuurlijk een hele gevestigde naam. Maar wat mij betreft ontbreken Martine en Willemijn niet in mijn lijstje. Zij zijn dé persoonlijke lifestyleblog waaraan ik mezelf probeer te spiegelen. Daarmee probeer ik niet te zeggen dat ik hun na doe, maar ik vind de wijze waarop zij schrijven, hun persoonlijke benadering, heel fijn. En zo wil ik ook zijn. Persoonlijk en benaderbaar.

Dat was ‘m! Er zijn stiekem nog wel meer bloggers die ik superleuk vind, maar die bewaar ik dan maar voor een ander keertje. Anders blijf je (en ik) bezig. Mocht je trouwens ook Engelstalige blogs volgen, neem dan eens een kijkje bij de Engelse versie van dit artikel door even het Engelse vlaggetje aan te vinken in mijn menubalk.

Wat zijn jouw favoriete blogs? M.a.w: geef me meer leesvoer! 😉

[:en]This sounds wrong, doesn’t it? The title, I mean. It’s not what you think it is, though. What I mean is that I’m not someone who jumps out of bed as soon as my alarm goes off. I need time to wake up, and I do that by – as a real millennial should – grabbing my phone and checking Instagram. The second thing I do is open Bloglovin’ to read new posts from all my favorite bloggers. I say all because I follow quite a few bloggers, but there are a few that really jump out. Maybe they don’t post every day, but I do go to their blog every day. That’s what I mean.

Coffee with Summer

Summer’s petite, original and her blog is filled with awesome content. I love that she’s honest in her reviews and about herself. Personal blogs are my favorite because usually, I can relate. Recently she shared a tip about how to wear a maxi skirt when you’re petite and I realized how pretty her pictures are (better late than never, right?). I scrolled through her blog, and yes, all her pictures are awesome. They have such a soft and peaceful look.

The Confused Millennial

In my search for blogs within my niche (as far as I have one), I found Rachel’s The Confused Millennial. Although some of the subjects are not relevant for me because I don’t live in the US, Rachels seems to know her stuff. The American health care system, for example, is an extremely difficult subject. Us European outsiders have no idea how it works, but as I learned it’s quite difficult for Americans too. Recently she wrote an article about it and it really improved my understanding of the system. See, I loved it, without it even being relevant for me ;-). Of course, health care isn’t the only subject she blogs about. There’s a lot of useful millennial material on The Confused Millennial. If you want to know what books to read, how to organize your day, or how to handle yourself at work (etc etc), Rachel’s your girl!

But first, Coffee

Kallie’s blog is diverse, fun and personal. She’s been blogging for a couple of years already WITH a full-time job next to it. I love how she combines the two (three even, she has a second blog which is also awesome). It’s something I’m still struggling with: working full time and maintaining a blog. She gives me hope! Kallie blogs about interior design, fashion, money, beauty, and personal stuff. You can really feel that she wants to help people and share her knowledge. And she does know a lot of stuff about different kinds of things.

Apron strings and sticky fingers

The one thing I absolutely love about Megan from Apron Strings and Sticky Fingers is how personal she can get. Most of the subjects are easy going, some are a little deeper. I also love that she writes about the books she’s read. I’m a big book lover, so I like to read about what others read. Ha. (For us non-English speaking people it can be difficult to see when you say ‘reeeed’ and ‘red’, that’s why I was laughing). Anyway, Megan has a fun style and will definitely keep following her!

That’s it, for now! I secretly have more bloggers I follow (almost) every day, but I will cover that some other time. Otherwise, this post will never end! And…If, by any chance, you also read Dutch blogs,  please have a look at the Dutch version of this page by clicking on the flag in my header.

I’m curious: what are your favorite blogs? 

[:]

Article by Johanne

Hi, my name is Johanne. I'm almost 32 years old and I keep thinking about what I really want in life. A quarter life crisis, if you will. On my blog, you'll read more about the dilemma's where us (twenty-year-olds and) thirty-year-olds think about, about lifestyle en probably also about my cat.

This Article Has 46 Comments
 1. Romy schreef:

  Wauw, wat onwijs lief dat je mijn blog noemt! En zoveel lieve, positieve woorden! Ik word er helemaal stil van. Dankjewel! <3 Van 2WMN ben ik ook groot fan en Benthe's blog volg ik ook graag. Team Small Business ga ik meteen even bekijken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Persoonlijk | Mijn onzekerheid als bloggerMy Profile

 2. Loes schreef:

  Leuk artikel dit! Ik volg ‘Vaker Vrolijk’ ook heel graag. Ze heeft hele fijne, leuke tips en is volgens mij zo’n lieve meid. ‘2WMN’ volg ik ook, maar vind ik de laatste tijd wel heel vaak over baby’s ed gaan.. Dat interesseert me wat minder haha!
  Loes onlangs geplaatst…Review – Urban Decay Vice Liquid Lipstick in TrivialMy Profile

  • Johanne schreef:

   Haha, ja hebt gelijk! Dat is iets wat mij ook iets minder trekt. Wat ik fijn vind is dat we ongeveer van dezelfde leeftijd zijn en daarom vind ik hun kijk op het leven interessant. Maar idd, too much baby ?

 3. Marleen schreef:

  Jaa, ik lees de blog van Romy ook heel graag. En Benthe lees ik ook regelmatig! De andere twee ga ik nog even checken 🙂 Leuke tips!

 4. Tami schreef:

  This is a great post. I actually love 3 of those blogs myself, but I’ve never heard of But First, Coffee. I’ll definitely have to check it out now. 🙂 Thanks for sharing!
  Tami onlangs geplaatst…How to Get More Done Every Single DayMy Profile

 5. Kristin Cook schreef:

  These are all goodies, and one’s I frequent! I also love Love Doing Life and Pursue Simple Joy (and a bunch of others. lol).
  Kristin Cook onlangs geplaatst…Why You Should Fall Back in Love with Instagram (A Virtual Assistant’s Perspective)My Profile

 6. Lyanne schreef:

  Wat een leuk lijstje! En sommige bloggers kende ik nog niet, dus ik ga gelijk even een kijkje nemen (en van dat wakker worden begrijp ik helemaal! Ik word ook rustig wakker door wat blogs te lezen haha).

 7. Lara schreef:

  Ik ben dol op lifestyle blogs! 2wmn & small business zijn hier ook groot favoriet! De andere zal ik ook maar eens gaan bekijken!

 8. Alissa Carpenter schreef:

  These are great blogs and a seriously awesome way to jump start the mornings!
  Alissa Carpenter onlangs geplaatst…6 Strategies to Get a Job Right After GraduationMy Profile

 9. Leighann schreef:

  Great list! I see a couple of familiar blogs on there. I love The Confused Millennial as well!

 10. Shannon Mahaney schreef:

  I love But First, Coffee!

  One of my favorite blogs is The Londoner. She’s a lifestyle/fashion/travel blogger based in London and her posts are dreamy and fun.
  Shannon Mahaney onlangs geplaatst…Book Review: Magnolia StoryMy Profile

 11. Solange Marie schreef:

  I love the confused millennial!

  One of the first millennia blogs I started reading <3

  Thank you for sharing!

  x
  Solange Marie onlangs geplaatst…DECOR | Best YouTube Channels for DIY BegginersMy Profile

 12. Amanda schreef:

  What a great list! I’ve heard of a few and enjoy reading their posts, too! I will have to check out the others! Thanks for sharing! 🙂
  Amanda onlangs geplaatst…Meal Plan Monday: Week #10My Profile

 13. I’m a big fan of all of these blogs, too. There is such amazing content out there!
  Corey | The Nostalgia Diaries onlangs geplaatst…Week 23: The Sun Will Come Out Tomorrow | Everyday NostalgiaMy Profile

 14. Leuk! Ik kwam er ook al bij twee, ga ook nog even bij die andere twee neuzen.
  Annika – Mrs. Marvelous onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box Juni 2017My Profile

 15. Sandra schreef:

  Ik ken alleen de tweede blog niet, maar die van Romy, Benthe en 2wmn wel! Die drie volg ik zelf ook heeeel graag en vind ik allemaal onwijs leuke blogs. 🙂
  Sandra onlangs geplaatst…Filipijnen | White Beach, Papawyan waterval & PamaoyanMy Profile

 16. Laura schreef:

  Love the first three! Need to check out apron strings and sticky fingers…

  I love Inspiration Indulgence, Physical Kitchness and Fairy Burger!

  Xxox
  Laura
  Laura onlangs geplaatst…The Life Hack A Day ProjectMy Profile

 17. Ro schreef:

  I follow all of these blogs and love them, too for some of the same reasons you mentioned! I love visiting their blogs and actually frequent them as much as I’m able to <3
  Ro onlangs geplaatst…Four Years: Some Of The Most Memorable Moments We’ve Shared + Engagement PhotosMy Profile

 18. Sheila Joy schreef:

  Ahh, I love Summer! She is so sweet and genuine and her blog posts are always so relevant. Blogs I’ve been loving lately are Alexa Koch, Krista Aoki, and Miss Getaway!

  http://www.insearchofsheila.com
  Sheila Joy onlangs geplaatst…11 Sure-Fire Ways To Drive Traffic To Your BlogMy Profile

 19. Ah you hit on a couple of my favorites as well! I recently made a post of all my favorites for my blogger recognition award. I’m attaching it on my commentluv so you can check out 15 of my favorites. We do have some overlap 🙂
  Amanda Frazier | The Light Owl onlangs geplaatst…Blogger Recognition Award!My Profile

 20. Whitney S schreef:

  I love Kallie! I’ve been following her for years 🙂
  Whitney S onlangs geplaatst…How to Make a Boulevardier for National Bourbon DayMy Profile

 21. I love all these bloggers you mentioned here. Summer is always dishing out some amazing lifestyle content, and I’ve been reading her blog posts for years now. Love that you’re sharing the love in the blogging community by sharing some bloggers you love! I think that’s so important for all bloggers to do 🙂 Loved catching up on some of their content, too.

 22. Joy schreef:

  I love that I know all these lovely blogs and the people behind them 🙂 Great great choices for all the reasons you mention!
  Joy onlangs geplaatst…San Francisco, CAMy Profile

 23. Benthe schreef:

  Aah ik kom er nu pas achter dat je me genoemd hebt in je artikel, wat ontzettend lief en leuk! Dankjewel ?! En ik ben ook groot fan van de blogs van Romy, Kirsten en Martine en Willemijn ?.
  Benthe onlangs geplaatst…Nooit meer afgeleid door je telefoonMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge